Irányított munkaprogramok

A PDF Állat-és környezetvédelmi Alapítvány VarázsVilág csapata a Csodás Hagyatékunk Akadémiával együttműködve tartotta meg a héten Halloween-i programját – egy izgalmakkal teli ismeretterjesztő családi délutánt - a Rotary Tanösvényen.


Június utolsó hetében, 2017.06.26-30-ig debütált az alsó tagozatosoknak szervezett Vízi nyári  Készségfejlesztő gyermek-, és ifjúsági táborunk a sándorfalvi Nádastó Szabadidőparkban.
A gyermekek a hét folyamán megtanultak halászhálót készíteni, azt használni, sőt nagyon népszerűvé vált a pecázáshoz használható csali-variációk próbálgatása is. A hét során együtt átélt program-cunami teret engedett a vízzel való együttműködésről, a vele való alkotásról, sőt a víz létfontosságú szerepéről szóló tengernyi élménynek is.


Az Odú Központ és a PDFoundation együttműködésében létrejövő Palánta Programban a paradicsomok közös nevelgetése és a paradicsomról szóló ismeretek bővítése mellett a PDFoundation tagjait is egyre nagyobb hangsúllyal vezetjük be a gyermekek tevéke