Jelentkezési lap - Hagyományos Vadászati Módok - Solymászvadászat 2018. október 27.

×

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

 

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel várjuk a PDF Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány

Hagyományos Vadászati Módok - Solymászvadászat

2018. október 27-ei eseményére. A részvétel ingyenes, csupán az oldal alján lévő űrlapot szükséges kitölteni.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk!

A bázist Sándorfalva határában jelöljük ki, ahol parkolási lehetőséget is biztosítunk. Itt lesz a rendezvénysátor is, ahol visszatérve az ételeket fogjuk elfogyasztani. Kérjük, legyen pontos! A bázison a megnyitó ünnepség kezdetén minden résztvevő figyelmére számítunk. Ezt követően gyalogosan fogunk a vadászatban részt venni. A közönségnek is feladata lesz, aktív szereplővé válik. Megfelelő ruházat és cipő viselése kötelező mind felnőttek, mind gyermekek részére. Esőköpenyt mindenképpen hozzanak magukkal, a program megtartását nem befolyásolja az időjárás. A vadászati menet várhatóan 4.5-5km lesz sík terepen, ahol azonban nincs kijelölt gyalogút, így magas aljnövényzetre kell számítani. Amennyiben valaki gyógykezelés alatt áll, az ehhez szükséges felszerelésről egyénileg gondoskodjon, mint ahogy mindenki szükséglete szerint hozzon magával enni és innivalót a vadászat időtartamára. A napközbeni ellátásról mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia. A terület természetvédelmi oltalom alatt áll és a Tisza árterében helyezkedik el. A szemetet magunknál kell tartani és a bázison lehet majd a kijelölt gyűjtőhelyeken elhelyezni.
Videó- és fényképfelvétel csakis mobiltelefonnal készíthető.
Professzionális felvételek készítésére csak a PDF Alapítvány megbízottjai vannak felhatalmazva!
Fotós jegy a helyszínen váltható korlátozott számban. A rendezvény sajtónyilvános, így várható a sajtó munkatásainak megjelenése a bázis alaptáborban.

A közönséget csoportokra osztjuk és egy-egy solymászvadász mellé rendeljük. Az előre kijelölt helyét senki nem adhatja fel, illetve nem cserélhet menet közben. Erre balesetmegelőzési okokból van szükség. A csoportját a bejelentett pihenőidőben hagyhatja el mindenki és tekinthet meg majd más csoportokkal jelenlévő ragadozómadarakat. Erre a rendezvény nyitásakor és a vacsora közben is mód nyílik. A pihenő idő végével a vadászat folytatódik, így vissza kell térni mindenkinek a saját kijelölt csoportjához.

Figyelem!

A ragadozómadarak vadászat közben zsákmányt ejtenek majd. Ez meglephet, vagy szokatlanul érinthet egyeseket. Kérjük, hogy ezt szem előtt tartva regisztráljanak a rendezvényre!

Idegen állatot nem lehet hozni a rendezvényre!

Kizárólag azok a kutyák és ragadozómadarak vehetnek részt az alkalmon, amelyek A VKE Solymász rendjének meghívására érkeznek és tulajdonosaik erről írásos dokumentumot tudnak felmutatni a belépésnél, illetve szereplenek a szakmai vendéglistában.

Kérjük vendégeinket, hogy a rendezvényen az állatok gazdáitól kérjenek információt és engedélyt azok megsimogatására, valamint legyenek figyelmesek és körültekintők!

A program zárásaként megtartandó Szeretetvendégség ételeinél kérem vegyék figyelembe, hogy nem tudunk a sajátos táplálkozási igényekhez alkalmazkodni, megértésüket köszönjük!
A rendezvény ingyenes, azonban természetesen van költsége ezért kérjük, hogy csak abban az esetben jelentkezzen ha biztosan jelen tud lenni, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Helyszín: Sándorfalva, pontos helyszínt az esemény Facebook oldalán tesszük közzé
Részletek: https://www.facebook.com/events/500823966995475/
Utazás:
egyénileg
Gyülekező: 2018.10.27 szombat reggel 9:30-9:45
Parkolás: a kijelölt bázison fogunk biztosítani parkolási lehetőséget
Létszám: korlátozott, 200 főt tudunk fogadni
Program:

10:00 Megnyitó ünnepség a bázison
Solymászvadászat szünetek közbeiktatásával
Sötétedés előtt visszatérés a bázisra
Szeretetvendégség - minden kedves résztvevőnket vendégül látjuk a Szatymazi Művelődési Ház dísztermében

19:00 Programzárás, búcsúzás

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük.